top of page

Últimes Noticies

 

Començament del curs 2016-17

El passat 21 de setembre començaren els assaigs del curs 2016-17, amb moltes cares noves (altres no tant) i un nou repertori, però amb les mateixes ganes de sempre. Enguany, a més, tenim entre les nostres files a un nou director (a qui podem vore a la foto al costat de Carlos, mentre aquest pega a la banda la seua tradicional bronca de principi de curs).

Com sempre, qualsevol alumne de qualsevol facultat de la nostra universitat està convidat a vindre a assajar, tots els dimecres a les 18:00 en la facultat de medicina i odontologia.

S'acomiadem del curs 2014-15

Aquest ha sigut un any ple de treball però també ple d'emocions per a la banda. Amb el concert de primavera i l'actuació a la graduació dels companys de 6é la banda s'acomiadava fins l'any que ve. Esperem que el curs 2015-16 vinga ple de noves aventures per a la banda, nous reptes i també nous musics. Fins setembre!! 

La banda al periòdic Las Provincias!! 

Amb l'edició del 6 de juny del 2015 del priòdic Las Provincias tant músics, com amics i simpatitzants de la banda es varem trobar amb una sorpresa molt emocionant. A aquest periòdic es va publicar una article sobre la banda, el deixem a continuació per tal que el podau llegir. 

Concert de primavera i graduació dels companys de 6é. 

El passat 16 d'abril de 2015 la banda va realitzar el seu tradicional concert de primavera. Aquest any va ser un poc més especial ja que el nostre director Joan, que cursava l'últim any de medicina,  es va despedir de nosaltres passant-li la batuta a Carlos, nou director de la formació. A aquest mateix acte s'acomiadarem dels altres companys que també acabaven la carrera. A més, els músics tinguerem l'oportunitat d'acompanyar als companys que acabaven aquest any la carrera en un dia tan especial com és la seua graduació. Els desitjem molta sort a tots i en especial als que han sigut membres de la banda, esperem que tornen prompte a tocar. A continuació, algunes fotografies dels dos esdeveniments.

Concert en la residencia de la Patacona. 

El dia 10 de desembre els músics de la banda ferem una visita a una residència de la Patacona per tal d'oferir un concert a les persones majors que allà resideixen. A continuació deixem unes fotos. 

Próxima actuació de la banda: Concert de primavera. 

Tenim el plaer de comunicar-vos que el proper 16 d'abril la banda fará el tradicional concert de primavera. Será a l'aula magna de la Facultat de Medicina i Odontología a les 18:30. Vos esperem! 

bottom of page